logo.png

Tervetuloa Etelä-Pohjanmaan hoitotyön kehittämisseuran kotisivuille!

Seuramme toiminnan tarkoituksena on kehittää hoitotyötä Etelä-Pohjanmaan alueella. Toiminnassamme korostuu yhteistyö hoitotyön eri toimijoiden välillä (hoitotyön käytäntö, hallinto ja koulutus). Toimintaan ovat tervetulleita hoitotyön ammattilaisten lisäksi kaikki hoitotyön kehittämisestä kiinnostuneet.
Sivuiltamme löydät tietoa hoitotyön kehittämisseuran ajankohtaisista tapahtumista, hoitotyön kehittämisseuran historiasta, jäsenyyteen liittyvistä asioista sekä hoitotyön kehittämisseuran hallituksen kokoonpanosta.
Toivomme, että viihdyt sivuillamme. Voit kysyä toimintaamme liittyvistä asioista kysy lisää! -sivun kautta tai ottamalla yhteyttä hallituksemme jäseniin.

Etelä-Pohjanmaan hoitotyön kehittämisseura ry on purettu 23.5.2023

Seurassa oli vuonna 2020 jäsenmaksun maksaneita jäseniä 23. Vuosina 2021 ja 2022 jäsenmaksuja ei ole kerätty koronan siitä johtuvan vähäisen toiminnan vuoksi. 

Seura on purettu yhdistyksen kokouksessa 23.5.2023. Seuran varat  käytetään seuran tarkoituksen edistämiseen purkamisesta päättävän kokouksen määräämällä tavalla. Varat on lahjoitettu Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitajat yhdistykselle, joka jatkaa hoitotyön kehittämistä. Lisäksi on myönetty 100 euron stipendit Sedusta ja SeAMK:sta valmistuville opiskelilijoille jaettavaksi.

Kiitämme kaikkia seuran jäseniä ja hallituksen toimintaan osallistuneita.

Kotisivut ovat avoinna 31.12.2023 saakka.